Σύνταγμα, Μονοκατοικία, Πώληση, 2000 τ.μΑθήνα- Κέντρο / Σύνταγμα

€ 33,000,000
ΠΩΛΗΣΗ
ID.
14106
Είδος
Μονοκατοικία
Έτος
2000
Εμβαδόν
2000.0 τ.μ
Έκταση
350.0 τ.μ

Περιγραφή

Η Κατοικία βρίσκεται στην πιο αριστοκρατική και πολύ κεντρική περιοχή της πόλης σε μικρή απόσταση από την Προεδρική Κατοικία και την κατοικία του Πρωθυπουργού, το Ωδείο Αθηνών, το Λέσχη Αξιωματικών, το Πολεμικό και Βυζαντινό Μουσείο καθώς και διάφορες πρεσβείες και προξενεία.

Το ακίνητο είναι πολυτελές και ανήκει σε ένα μόνο άτομο. Αποτελείται από δύο υπόγεια, ισόγειο και επτά ορόφους. Με οπλισμένο σκυρόδεμα το κύριο οικοδομικό υλικό, που εκτεταμένα χρησιμοποιείται για την κύρια κατασκευή, ενώ το εξωτερικό του κτιρίου είναι μόνο καλυμμένο και διακοσμημένο με διάσημο μάρμαρο Διονύσου.

Τα δύο υπόγεια μπορούν να φιλοξενήσουν χώρο στάθμευσης για τέσσερα αυτοκίνητα ενώ στο πρώτο υπόγειο υπάρχει επιπλέον χώρος αποθήκευσης, λέβητες και άλλες χρήσεις. Υπάρχει επίσης ανελκυστήρας αυτοκινήτων, που επιτρέπει την πρόσβαση των οχημάτων από το επίπεδο του δρόμου στους χώρους στάθμευσης στα υπόγεια.

Η κυρία είσοδος στο ισόγειο χρησιμοποιείται ως χώρος εισόδου και υποδοχής. Ο πρώτος, ο δεύτερος και ο τρίτος όροφος είναι τρία ξεχωριστά διαμερίσματα. Ο τέταρτος όροφος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος υποδοχής / συνεδρίων για εκδηλώσεις. Στον πέμπτο, έκτο και έβδομο όροφο βρίσκεται μια ξεχωριστή μεζονέτα, με τον έβδομο όροφο να φιλοξενεί επίσης μια πισίνα, ένα σαλόνι και ένα γυμναστήριο.

Όλα τα επίπεδα συνδέονται με σκάλες καθώς και με τον κεντρικό ανελκυστήρα.

Το κτίριο είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και εκπέμπει πολυτέλεια.

Όλα τα πατώματα είναι από μάρμαρο Διονύσου από τοίχο σε τοίχο και το ίδιο ισχύει και για την εσωτερική πλευρά των προσόψεων των ορόφων.

Επιπλέον, μια τεράστια βεράντα στον έκτο όροφο προσφέρει απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα στην Ακρόπολη και τα γύρω βουνά.

Όλα τα επίπεδα έχουν επιφάνεια περίπου 210m2, με την κατοικία να έχει συνολική επιφάνεια 1.998 m2.

Αυτή η μοναδική κατοικία απολαμβάνει το προνόμιο να βρίσκεται στην πιο αριστοκρατική περιοχή της Αθήνας και προσφέρει εξαιρετικά υψηλά επίπεδα πολυτέλειας σε απόλυτη συμφωνία με την τοποθεσία της.

Επιπλέον, προσφέρει υπόγειους χώρους στάθμευσης, ένα ασύγκριτο πλεονέκτημα για την περιοχή, η οποία όχι μόνο δεν έχει χώρους στάθμευσης, αλλά είναι μια "δεν σκέφτομαι καν να παρκάρω εδώ" περιοχή, λόγω της ασφαλείας, που προέρχεται από την γειτνίαση των προεδρικών κατοικιών.

Έχοντας υπ' όψιν τη θέση της κατοικίας, την ασυνήθιστη συνολική έκταση της ιδιοκτησίας, την ποιότητα και την μεγαλοπρέπεια της κατασκευής, την ηλικία του κτιρίου, την ασφάλεια της τοποθεσίας, την αξεπέραστη θέα της Ακρόπολης, το γεγονός ότι υπάρχουν υπόγειοι χώροι στάθμευσης, τη αντισεισμική κατασκευή - που μπορεί να αντέξει μέχρι και 9 Richter και συγκριτικές πληροφορίες σχετικά με την τιμή των ακινήτων στην περιοχή, η εν λόγω κατοικία προσφέρεται σε πολύ λογική τιμή, όπου η τιμή δεν είναι το κύριο αντικείμενο σε αυτήν την περιοχή των Αθηνών, με τα απίστευτα μάρμαρα και αγάλματα, που κοσμούν το ισόγειο. Ένας από τους έξι ορόφους χρησιμοποιείται αποκλειστικά για δεξιώσεις και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις και είναι διακοσμημένο με έπιπλα βικτωριανής εποχής και κουρτίνες, χρυσά στοιχεία και άλλες επιλογές που για πολλούς αποτελούν την επιτομή της αριστοκρατικής γεύσης. Ένας άλλος όροφος περιέχει μόνο κουζίνες - θυμίζει ένα «βασίλειο chef», ενώ το master υπνοδωμάτιο καταλαμβάνει έναν ολόκληρο όροφο. Το "κερασάκι στην τούρτα" είναι ο τελευταίος όροφος όπου μια θερμαινόμενη πισίνα περιβάλλεται από γυαλί, με θέα στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου και στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Αυτό το ακίνητο προωθείται από την www.maison-estate.gr με κωδικό ακινήτου: 14106

Περισσότερες πληροφορίες