Το 1990, ο Γιάννης και η Αθηνά Λαζαράκη δημιούργησαν το MAISON, επιθυμώντας να εισάγουν στην αγορά ένα γραφείο συμβούλων και εκτιμητών ακινήτων, το οποίο θα βασίζεται στην εμπιστοσύνη, στο κύρος και στον επαγγελματισμό. Αυτή η διαπίστωση βοήθησε την εταιρεία ν’ αντέξει στις κρίσεις που κατά καιρούς περνούσε η αγορά των ακινήτων και τελικά ν’ ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, κατέχοντας μέχρι και σήμερα ηγετική θέση στην αγορά, με ιδιόκτητα γραφεία 400τμ στο Ελληνικό Αττικής και 80 επαγγελματίες συνεργάτες-συμβούλους ακινήτων που καλύπτουν όλη την περιοχή της Αττικής και περιχώρων.

Όλα αυτά βοήθησαν να γίνει ένα πολύ μεγάλο βήμα ανάπτυξης και στις αρχές του 2008 εγκαινιάστηκε η MAISON ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με ιδιόκτητα γραφεία 260τμ στην περιοχή της Καλαμαριάς και με 40 συνεργάτες - συμβούλους ακινήτων που καλύπτουν όλη την περιοχή της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

MAISON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Η MAISON θα συνεχίσει την εξάπλωση της και την επιτυχημένη πορεία της, δημιουργώντας γραφεία και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, ενώ παράλληλα γίνονται συνεργασίες με γραφεία στην Κύπρο - Ευρώπη και Βαλκάνια.

Το MAISON παρέχει αξιοπιστία και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες του. Αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους και τις ικανοποιεί με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Αφοσιώνεται στον κάθε πελάτη μεμονωμένα, προσδίδοντας αξία στις μεταξύ τους σχέσεις. Πρωταρχικό μέλημα είναι ο πελάτης. Εδώ και 20 χρόνια στοχεύουμε στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, προσαρμοζόμενοι στις απαιτήσεις των πελατών μας. Η ολοκληρωμένη συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα ακίνητης περιουσίας και κτηματικών επενδύσεων και συναλλαγών χαρακτηρίζεται από ευελιξία και χαίρει της εκτίμησης του πελατολογίου μας.

Το MAISON γνωστό από την κορυφαία θέση που κατέχει στην κτηματαγορά μπορεί να εγγυηθεί την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Βασίζει τη λειτουργία και την ανάπτυξή του στην παρακάτω αποστολή. Συγκεκριμένα:

  • Ικανοποιούμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας πλήρως και αποτελεσματικά.
  • Παρέχουμε πρωτοποριακές κτηματομεσιτικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας.
  • Στοχεύουμε στην εξασφάλιση της επιτυχίας των συνεργασιών μας μέσω υψηλών αποδόσεων και μακροχρόνιων προοπτικών.
  • Επιλέγουμε αξιόλογους συνεργάτες/μεσίτες που ενστερνίζονται τις αξίες, τη φιλοσοφία και τις αρχές μας.
  • Επενδύουμε συνεχώς στην εκπαίδευση και εξέλιξη των ανθρώπων και των διεργασιών μας.
  • Αναπτύσσουμε το δίκτυο των γραφείων μας σε όλη την Ελλάδα δίνοντας την ευκαιρία σε μεγάλο μέρος να εμπιστευτεί και να επιλέξει το δίκτυο και την επιτυχία που εγγυάται το MAISON.
  • Συνεργαζόμαστε με τραπεζικούς συμβούλους, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, πολιτικούς μηχανικούς, για την αποτελεσματική και ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή σας.

Με κινητήρια δύναμη την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της εταιρίας και των βασικών στελεχών του, το MAISON προχωράει στο επόμενο βήμα και αναπτύσσεται μέσω της μεθόδου του franchising, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου παροχής κτηματομεσιτικών υπηρεσιών πανελλαδικά.

Στο MAISON, όραμά μας αποτελεί η περαιτέρω εξέλιξη στην ελληνική αγορά του Real Estate, μέσω της ανάπτυξης ενός σύγχρονου δικτύου με βασικούς άξονες την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, την ξεχωριστή προσωπική και φιλική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, την ευκολία, την αξιοπιστία και τη διαφάνεια των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Κατέχοντας μία αποτελεσματική υποδομή που καλύπτει επιτυχώς την περιοχή της Αττικής και προσφέροντας μία ξεχωριστή ταυτότητα στον καταναλωτή, το MAISON στοχεύει στην ικανοποίηση της ζήτησης και στην περιφέρεια και τα νησιά της Ελλάδας.